nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.com€ 2.36

A36-MO9196-04

€ 2.36

A36-MO9196-05

Fiesta drinkbal met rietjes

Fiesta drinkbal met rietjes en bedrukking

 

Uw fiesta drinkbal met rietje goedkoop bedrukken? Dat kan bij HSG Relatiegeschenken.  Een fiesta bal bedrukt met logo is ideaal voor uw klanten voor op feestjes of evenementen. Met de enkelwandige beker in de vorm van een bal met klikdeksel en rietje heeft u geen last meer van gemorste drank.

Een fiesta bal met rietje is een doorzichtige (in meerdere kleuren verkrijgbare) drinkbeker. Ook zit er een klikdeksel op, waardoor het drinken altijd in de bal blijft zonder te morsen. De inhoud van de bedrukte fiesta bal is 580 ml.

Een bedrukte fiesta bal als drinkbeker is een zeer doeltreffend promotiemiddel omdat hij op veel evenementen gebruikt zal worden en een lange levensduur heeft. Omdat de fiesta drinkbal met logo door uw klanten gebruikt zal worden op feestjes en op evenementen, zal de drinkbal vaak en door veel mensen gezien worden. Onze drinkbekers in balvorm zijn van goede kwaliteit en herbruikbaar,  waardoor ze jarenlang meegaan en nog lang gebruikt zullen worden. Hierdoor blijven ze nog lang onder de ogen komen van veel verschillende mensen. Zo zorgt u niet alleen voor het versterken van uw relaties en het blij maken van uw klanten, maar zorgt u ook nog voor een vergroting van uw naamsbekendheid. De bedrukte fiesta bal is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ook de bedrukking is in verschillende kleuren mogelijk. Zo kunt u combinaties maken die uw bedrijf het beste naar voren laat komen.

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen? Aarzel niet en neem contact op met een van onze werknemers. Zij staan altijd klaar om u de beste adviezen mogelijk te geven. Er is zo veel mogelijk! Snel uw drinkballen met logo nodig? Neem contact op en wij kijken wat we kunnen doen. Wij leveren snel. Bent u toch niet zo enthousiast? Neem dan een kijkje op onze site voor andere mogelijkheden: www.hsg-relatiegeschenken.com. Wij hebben eindeloos veel relatiegeschenken en garanderen dat u bij ons een geweldig relatiegeschenk kan vinden dat precies bij uw bedrijf past.

HSG Relatiegeschenken is al jarenlang actief in het in- en verkopen van fiesta ballen met rietjes en het goedkoop bedrukken van deze kunststof ballen. Een fiesta drinkbal met logo is een ideaal promotiemiddel voor uw bedrijf. De bedrukte fiesta bal zal lang meegaan en uw bedrijf nog lang promoten.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor fiesta drinkbal met rietjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: