nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comFietsen

Fietsen met bedrukking

Lekker fietsen in uw vrije tijd met familie en vrienden of als teamsport, wie doet dat tegenwoordig niet? Een jezelf dagje uit met familie of collega’s op de fiets! De fiets is in Nederland populair en wordt door jong en oud gebruikt. Wat is er daarom leuker dan een fiets als relatiegeschenk te geven aan uw personeel of zakenrelaties? 

Bij HSG Relatiegeschenken kunt u de fiets laten bedrukken geheel naar uw eigen wens! Laat de fiets bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De fiets van de zaak zal er prachtig uit zien! Terwijl uw zakenrelaties of personeel de fiets van de zaak gebruiken, zal tegelijkertijd uw bedrijf gepromoot worden. De fiets met logo zorgt dus ook voor een grotere naamsbekendheid. De company bike zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.

In het HSG Assortiment vindt u tientallen modellen die geheel naar uw wens bedrukt kunnen worden. Solide stadsfietsen, kittige kinderfietsen, oersterke omafietsen en machtige mountainbikes. Ook de uiterst populaire E-Bike is bij ons te bestellen! De E-Bike is een elektrische tweewieler voor mensen die milieubewust het woon-werkverkeer willen zien. 

Naast de leuke fiets van de zaak, heeft HSG Relatiegeschenken nog meer te bieden! In ons assortiment vindt u diverse fietsaccessoires van fietslampje tot een zadelhoesje. Deze producten kunt u ook geheel naar uw wens laten bedrukken bij HSG Relatiegeschenken!

Indien u vragen of opmerkingen heeft over dit product of over een ander product neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor fietsen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: