Fietslampen

Fietslampen met bedrukking

Een bedrukte fietslamp wordt gebruikt om licht te creëren in de duisternis. Het is voor fietsers uitermate belangrijk dat ze gezien worden in het donker. Er zijn verschillende soorten fietslampen. Een armlamp heeft hetzelfde doel als een fietslamp: licht creëren. Deze lamp wordt op de arm bevestigd in plaats van op de fiets.

LED Fietslamp "Colorado Springs"
Deze fietslamp als relatiegeschenk valt zeker op door de 5 felle LED lampjes die voor het licht zorgen. De LED fietslamp is zilver en doordat er een transparante ring om de fietslamp zit, is het licht ook zichtbaar vanaf de zijkant. Deze ring zorgt ook voor een extra mooie uitstraling van het fietslampje. Er moeten 4 AAA batterijen in de LED fietslamp, deze worden erbij geleverd. De lamp is zeer eenvoudig te monteren op het stuur. Het is mogelijk om de LED fietslamp Colorado Springs te laten bedrukken. De bedrukking wordt op de buitenkant van de fietslamp geplaatst. Relatiegeschenken zoals de bedrukte LED fietslamp zijn zeer geschikt, want het is belangrijk dat fietsers gezien worden in het donker. De fietslampjes zijn per stuk verpakt in een kartonnen doosje.

Fiets/armlamp "Pittsburgh"
Deze fietslamp kan zowel op de fiets als op de arm geplaatst worden. Het is een rode achterlamp voor op de fiets. Door middel van een riempje met klittenband kan de armlamp aan de arm bevestigd worden. De fietslamp bestaat uit 3 LED lampjes die in een reflector zitten. Als er licht opvalt, valt de armlamp nog meer op door deze reflector. De lampjes kunnen snel en langzaam knipperen, maar ook continue blijven branden. De armlamp werkt op twee bijpassende AA batterijen, die u erbij kunt bestellen. Op de zijkant van de reflector kan een bedrukking geplaatst worden. Een bedrukte fiets/armlamp als relatiegeschenk ziet er leuk uit en komt handig van pas. De fiets/armlamp is niet groot (7 x 5 x 3 cm), maar zorgt toch voor voldoende licht in de duisternis. Zo wordt u altijd makkelijk gezien door andere weggebruikers.

Knipperlicht "Anaheim"
Dit knipperlicht is ideaal voor fietsen, hardlopers en wandelaars. Het knipperlicht is een rond lampje met een diameter van 4,8 cm dat u eenvoudig aan uw jas of tas kunt bevestigen. Het knipperlicht kan ook aan de fiets bevestigd worden. Het knipperlicht als relatiegeschenk is een lampje met daaromheen een reflector. De 1 knoopcel batterij wordt bij het lampje geleverd. Een afbeelding, tekst of logo kan op de reflector aangebracht worden.

Knipperlicht "Cincinnati"
Dit lampje is hetzelfde als het knipperlicht anaheim dat hierboven beschreven staat, maar dan in de vorm van een hartje. Een bedrukt knipperlicht cincinnati als relatiegeschenk is een leuk idee om weg te geven als relatiegeschenk en op beurzen en evenementen is het een leuke give-away.

Vindt u niet de fietslamp die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de fietslamp met bedrukking aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor fietslampen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: