nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comPrijs op aanvraag

A81-AP761606-03

Prijs op aanvraag

A81-AP761606-05

Prijs op aanvraag

A81-AP761606-06

Prijs op aanvraag

A81-AP761606-07

Prijs op aanvraag

A81-AP761606-10

€ 85.95

A07-SOG-ID1011-CP

€ 0.48

A36-MO8516-05

Fingerlights

Fingerlights met bedrukking

Een bedrukte fingerlight is een ring waar een lampje op zit. Het is een van de populairste LED lampjes van dit moment. Een led is een elektronische component, een halfgeleider die licht uitzendt als er een elektrische stroom in doorlaatrichting doorheen wordt gestuurd.

Je kunt het gebruiken op een concert, in plaats van een aansteker gebruik je de fingerlight.
Het vingerlicht is niet alleen leuk, het zorgt ook voor extra veiligheid. Wanneer je in het donker op de fiets zit is de fingerlight een perfect product. Door de vingerlamp kunnen andere mensen jou beter zien en verklein je de kans op een ongeluk. Voor hardlopers geldt natuurlijk hetzelfde, met een vingerlicht val je op in het donker en dat is erg belangrijk. Je kunt de fingerlight ook gebruiken voor je hond. Wanner je in de avond je hond uitlaat kun je de fingerlight ook gebruiken. Doordat de hond de fingerlight draagt kun je hem makkelijk zien. Zo hoef je niet in het donker naar je hond te zoeken.

Fingerlight bestaat uit twee delen uit een ring en uit het lampje. De ring moet je om je vinger doen, zo komt het lampje aan de bovenkant van je vinger te zitten. De ring is in meerdere kleuren verkrijgbaar. De ring van de vingerlamp is van materiaal gemaakt dat rekt, zo past de ring bij iedereen.

Het lampje van de vingerlicht zit vast aan de ring op het lampje kan een persoonlijke tekst worden gedrukt. Ook de lampjes zijn verlrijgbaar in allerlei verschillende kleuren. Wanneer je het lampje aanzet valt de persoonlijke tekst goed op, wat natuurlijk erg belangrijk is om reclame te maken.

Er zijn ook vinger-lampjes die een vorm kunnen projecteren. Wanneer je de fingerlight aanzet komt er geen normale licht straal maar komt er figuur. Als je het vingerlampje op een muur schijnt kun je de projectie duidelijk zien.

Fingerlight zijn een zeer goed promotiemiddel, omdat fingerlights goedkope artikelen zijn. De fingerlight kun je uitdelen bij een concert, daar kunnen ze meteen gebruikt worden. Je kan de fingerlight natuurlijk ook bij andere evenementen uitdelen. Doordat je de vingerlampjes kunt laten bedrukken geef je een eigen draai aan het product.

Onze collectie van fingerlights kun je terugvinden door bovenaan de pagina verder te klikken naar de zoekpagina van HSG relatiegeschenken. Kun je de door jou gezochte fingerlight niet vinden? Laat ons dat dan weten, en wij helpen je verder met je zoektocht.

Wanneer je op onze zoekpagina geen fingerlight kunt vinden die je aanspreekt, kun je altijd vrijblijvend een offerte aanvragen met daarop alle specificaties voor de fingerlight.

Fingerlight, vingerlamp, vingerlicht, LED lamp, ring lamp, hondenlampje, laser, mini-fingerlight, finger-light, vinger lamp, vinger licht, lampje voor de hond, lampje voor op de fiets, Mystic light, logo light, projector, design light, flat light, clipp light, distant light, LED-vingerlamp, LED-fingerlight, bedrukte fingerlight, bedrukte vingerlamp, vingerlicht bedrukt.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor fingerlights? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: