nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comPrijs op aanvraag

A81-AP882003

Fitness handdoeken

Fitness handdoeken met bedrukking

 

Heeft u een eigen sportwinkel, sportschool of bent u coach van een sportteam en wilt u uw leden en werknemers in het zonnetje zetten? De sporthanddoek in microvezel is ideaal voor elke sportactiviteit en kunnen voorzien worden van een bedrukking of borduring. De bedrukte handdoek wordt geleverd in een zwarte hoes met koordsluiting zodat hij gemakkelijk mee te nemen is naar de sportactiviteit. De zwarte hoes kan tevens voorzien worden van een persoonlijke opdruk. Fitness handdoeken borduren met logo? Sporthanddoeken bedrukken met uw slogan? Bij HSG Relatiegeschenken kan het allemaal. Wij hebben een ruim assortiment sport handdoeken in diverse kleuren.

Bedrukte sporthanddoeken zijn uiterst effectieve promotieartikelen door de lange levensduur en functionele karakter. De fitnesshanddoek met bedrukking zal meermaals gebruikt worden waardoor uw bedrijfsnaam gedurende een lange periode veelvuldig onder de aandacht van uw doelgroep komt. Vandaar dat het een slimme zet is om uw relaties, klanten of personeel te verrassen met een gepersonaliseerde sporthanddoek. Zo versterkt u uw relaties en zorgt u tevens voor een vergroting van uw naamsbekendheid. Een fitness handdoek met een bedrukte tekst, slogan of logo is zowel sportief als persoonlijk.

Wanneer u op zoek bent naar sporthanddoeken als relatiegeschenken kunt u ons compleet overzicht vinden op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com. Hier kunt u tevens terecht voor andere fitness gerelateerde artikelen zoals sporttassen of sportbidons met opdruk. Onze promotieartikelen zijn van goede kwaliteit zodat ze lang meegaan en uw relaties nog lang kunnen genieten van uw relatiegeschenk. Zo zal er nog lang reclame gemaakt worden voor uw bedrijf, vereniging of sportmerk. Heeft u interesse in sporthanddoeken als relatiegeschenken maar weet u niet zeker of uw ideeën haalbaar zijn? Neem vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers die u zullen voorzien van de beste adviezen. Wij staan garant voor de laagste prijzen!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor fitness handdoeken? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: