Prijs op aanvraag

A423-01680145TUN

Bekijk en bereken
Fleece artikelen

Fleece artikelen met bedrukking

Fleece is een soort textiel en betekend letterlijk vacht. Vacht wijst op het vachtachtig uiterlijk wat de stof heeft. Het is een soort materiaal op basis van 100% polyethyleentereftalaat. Fleece is een synthetisch materiaal, meestal polyester, dat sterk isolerend werkt. Fleece is een erg populaire stof voor vesten en truien.

In ons assortiment vindt u verschillende fleece producten. U vindt zoal de fleece deken, fleece badjas, fleece jas en de fleece vest. Er is een ruime keuze aan fleece producten.

U kunt een fleece product bij HSG Relatiegeschenken laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door middel van bedrukking op het fleece product komt uw bedrijf elke keer opnieuw onder de aandacht bij uw klanten. De fleece producten zijn ook uitermate geschikt als relatiegeschenken. De producten van fleece zullen zeker gewaardeerd worden door uw klanten, personeel en zakenpartners.

Wanneer de temperatuur daalt, zult u deze lichtgewicht isolerende fleece bij de hand hebben. Comfortabel en veelzijdig voor tijdens het sporten, reizen of gewoon als u gaat ontspannen.

Indien u vragen of opmerkingen heeft over dit product of over een ander product neem gerust contact op met een van onze medewerkers.

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor fleece artikelen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: