nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comPrijs op aanvraag

A81-AP781160-05

Prijs op aanvraag

A81-AP781160-06

Prijs op aanvraag

A81-AP781160-10

Fleece hoofdbanden

Fleece hoofdbanden met bedrukking

 

Heeft u een sportwinkel, reisbureau of wintersport winkel en wilt u uw klanten een relatiegeschenk geven, maar u weet niet wat? Dan is een fleece hoofdband de perfecte oplossing voor uw probleem. Een fleece hoofdband is handig voor elke buitenactiviteit. U kunt uw hoofdband ook laten bedrukken of borduren met het logo of de slogan van uw bedrijf. Onze goedkope hoofdband is gemaakt van fleece, wat voor optimale warmte zorgt. De fleece hoofdband wordt veel gebruikt en beschermt je voorhoofd en oren perfect tegen de kou. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u de kleur kunt kiezen die het beste bij uw bedrijf past. De fleece hoofdband met bedrukking is 53 cm breed en 11 cm hoog. 

Een fleece hoofdband is een effectief promotieartikel vanwege de lange levensduur. Onze producten zijn natuurlijk van goede kwaliteit, waardoor uw relaties lang met de geborduurde hoofdband zullen doen en dus voor een lange tijd de naam van uw bedrijf zullen zien staan. Ook zal de hoofdband in de koude wintermaanden zeer vaak gebruikt worden en zullen mensen uw bedrijfsnaam erg vaak zien. Hierdoor zullen uw relaties blij zijn met uw relatiegeschenk en zorgt u voor een vergroting van uw naamsbekendheid. Een fleece hoofdband met uw logo of slogan is zowel een persoonlijk promotieartikel als een sportieve, wat uiteraard bij uw bedrijf of onderneming past. 

Als u nog vragen heeft of u niet weet of uw idee haalbaar is, neem dan contact op met onze werknemers. Er is ontzettend veel mogelijk. Als u interesse heeft, hebben wij ook nog andere gerelateerde artikelen op onze site: www.hsg-relatiegeschenken.com. Wij staan garant voor de beste adviezen en zijn altijd bereid om u te helpen. Ook leveren wij erg snel door onze jarenlange ervaring. Wij zorgen voor de laagste prijzen, beste kwaliteit en beste service. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor fleece hoofdbanden? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: