nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comFleece jassen

Fleece jassen met bedrukking

Fleece is het engelse woord voor vacht. Het is een soort textiel met een vachtachtig uiterlijk. Fleece is lekker warm en daarom ook ideaal voor winterkleding. Fleece zit zeer comfortabel en houdt het lichaam warm. Vandaar dat fleece kleding vaak gebruikt wordt als bedrijfskleding. HSG Relatiegeschenken biedt u een ruim aanbod aan fleecekleding zoals fleece jacks en fleece jassen. De fleece jassen kunnen worden voorzien van een persoonlijke opdruk zoals de naam en het logo van uw bedrijf. Op deze manier zorgen de bedrukte fleece jassen voor een representatief uiterlijk.

De te bedrukken fleece jas of fleecejas met borduursel is comfortabel en veelzijdig voor tijdens het sporten, reizen, werken of gewoon als u gaat ontspannen. Vandaar dat de fleece jas met opdruk ideaal is voor al uw relaties als relatiegeschenk. De gepersonaliseerde fleece jacks als relatiegeschenken  zullen met open armen worden ontvangen door uw klanten, personeel en andere relaties.

De jassen en jackets van fleece kunt u bestellen in verschillende maten, modellen en kleuren zodat er altijd een model bij zit dat bij uw relaties en uw bedrijf past. Op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com kunt u ons geheel assortiment aan fleece kleding bezichtigen en bestellen tegen lage prijzen. De te bedrukken fleece jas als relatiegeschenken is uw ideale partner bij koud weer!

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor fleece jassen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: