Fleece sjaals

Fleece sjaals met bedrukking

Een fleece sjaal is een lekker warme sjaal, gemaakt van synthetisch materiaal (meestal van polyester). Deze stof maakt van de fleece sjaal een zeer warme en isolerende sjaal.

Het materiaal dat voor de fleece sjaal wordt gebruikt is niet duur, wat maakt dat de fleece sjaal ook relatief goedkoop is. Hierdoor wordt de fleece sjaal vaak gebruikt als relatiegeschenk. De fleece sjaal wordt dan bedrukt met het logo en/of andere gegevens van het bedrijf. De bedrukking van de fleece sjaal kan bestaan uit één of meerdere drukkleuren.

Wanneer je bij HSG relatiegeschenken uw fleece sjaal wil bestellen, kan je kiezen uit verschillende kleuren, modellen en afmetingen. Zeer gewild is de fleece sjaal, waarvan u ook een fleece muts kan maken. Een combinatiesetje van een fleece sjaal met een fleece muts is ook zeer in trek.

Bent u echter op zoek naar één fleece sjaal of meerdere fleece sjaals? Dan kan u altijd terecht op onze World of Gifts website, die u kan terugvinden op http://www.worldofgifts.eu.

Vindt u niet de fleece sjaal die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de fleece sjaal aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor fleece sjaals? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: