Fles brainteasers

Fles brainteasers met bedrukking

Bent u op zoek naar een handige flessenhouder? Dan hebben wij precies wat u zoekt namelijk de fles brainteaser. De brainteaser is een flessenhouder die u via de bovenkant ook gemakkelijk vast kunt zetten. De bedrukte flessenhouder is leuk doordat u de bovenkant kan vastmaken aan de fles. Als u vervolgens de code kraak, heeft u gemakkelijk toegang tot de fles wijn. Een leuke manier van een fles wijn bewaren

U kunt de flessenhouder nog unieker maken doormiddel van bedrukking. U kunt het product laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst.

Doormiddel van bedrukking wordt de fles brainteaser alleen naar uw bedrijf gericht, het is een perfect giveaway voor op bijvoorbeeld beurzen. De bedrukte flessenhouder is ook een uitermate geschikt relatiegeschenk. Doordat het product handig en leuk is zal het zeker gewaardeerd worden door uw relaties.

Bent u opzoek naar een ander promotiemiddel? Bij ons vindt u altijd een product die het beste bij uw bedrijf past. Dit komt omdat er bij ons een ruime keuze is aan promotiemiddelen.

Indien u vragen heeft over de fles brainteaser bedrukt of onbedrukt neem gerust contact op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor fles brainteasers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: