nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comFlesafsluiters

Flesafsluiters met bedrukking

Een bedrukte flesafsluiter is een handig voorwerp om flessen mee af te sluiten.

Er bestaan twee grote categorieën van de flesafsluiter. Vooreerst is er de flesafsluiter (zoals afgebeeld hiernaast). Een dergelijke flesafsluiter vind je vaak terug in de vorm van een flesopener én flesafsluiter in één.

Een andere vorm van de flesafsluiter is de flesafsluiter voor wijnflessen. Deze flesafsluiter wordt gebruikt voor het afsluiten van wijnflessen. Een dergelijke flesafsluiter wordt vaak verkocht in combinatie met andere wijnaccessoires.

Het assortiment aan flesafsluiters kunt u terugvinden door bovenaan op de link te klikken naar onze zoekpagina voor flesafsluiters. Wanneer u de flesafsluiter die u zoekt niet terugvindt, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij zullen u dan verder helpen met uw zoektocht naar de flesafsluiter.

Vindt u niet de flesafsluiter die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de afsluiter aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor flesafsluiters? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: