nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comFlesafsluiters met karabijnhaak

Flesafsluiters met karabijnhaak en bedrukking

 

De flesafsluiter is een ontzettend nuttig product. U kunt gemakkelijk flessen met bijvoorbeeld water en soda sluiten. Door de handige karabijnhaak kunt u de flesafsluiter gemakkelijk aan uw sleutelbos hangen. Door de karabijnhaak aan uw sleutelbos te hangen heeft u altijd een flesafsluiter in noodgevallen bij. Aan de bovenkant van de flesafsluiter vindt u een bovenkant van doming.


U kunt de flesafsluiter laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De flesafsluiter is leuk als relatiegeschenk, maar door middel van bedrukking wordt het ook nog een geschikt promotiemiddel. De flesafsluiter is een perfecte manier om uw bedrijf te promoten op bijvoorbeeld beurzen en open dagen. De flesafsluiter is handig en is daarnaast nog erg mooi. De flesafsluiter zal zeker gewaardeerd worden.


Bent u opzoek naar een ander promotiemiddel? In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan promotiemiddelen. Doordat er een ruime keuze is kunt u er altijd zeker van zijn dat er een product is die perfect bij u en uw bedrijf past. Bent u opzoek naar een promotie product in een bepaalde thema of tijd van het jaar? In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld relatiegeschenken en promotiemiddelen rond het feest kerst en Sinterklaas.


Indien u vragen heeft over de flesafsluiter met karabijnhaak bedrukt of onbedrukt neem gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor flesafsluiters met karabijnhaak? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: