Fleshouders

Fleshouders met bedrukking

We kunnen de betekenis van een fleshouder afleiden uit de naam. Een fleshouder is namelijk een houder voor je drinkfles. Het is makkelijk om in het bezit te zijn van een fleshouder. Het is goed om veel te drinken. Sterker nog je moet veel drinken op een dag. Maar dat wordt een probleem als je nu bijvoorbeeld een lange tijd gaat wandelen of sporten. Flessen zijn namelijk behoorlijk irritant om gedurende een lange tijd mee te nemen in je hand. Om nou een tas aan te schaffen voor een flesje is dan ook weer een beetje overdreven. Het is ook helemaal niet fijn om zoon grote tas om te hebben als je aan het sporten bent. Wij hebben voor u de tussenoplossing gevonden. De fleshouder! Het is tasje voor de fles die je met behulp van de verstelbare schouderband om je schouder kunt hangen. Nu heb je ook een tas om maar dit zal je bijna niet merken door de kleine afmetingen en het lichte gewicht.

De fleshouder is uiterst geschikt als relatiegeschenk. Het is namelijk mogelijk om uw eigen logo en/of tekst te laten drukken op de fleshouder. Wanneer iemand de fleshouder met opdruk om heeft, maakt diegene uitstekend reclame voor uw bedrijf.

De fleshouder is geschikt voor iedereen. Door de verstelbare schouderband kunnen zowel kleuters als volwassenen de fleshouder als relatiegeschenk gebruiken. Door de mooie uitstraling van de fleshouder met opdruk is het ook zeker geen straf om deze bedrukte fleshouder om te hebben.

De bedrukte fleshouder heeft een afmeting van 20 x 7 cm, dit is de gemiddelde afmeting van een drinkflesje. Kleinere drinkflessen kunnen er dus ook in, grotere drinkflessen worden een beetje lastig om erin te krijgen maar meestal heb je wel genoeg aan een drinkflesje van 20 bij 7 cm. Bovendien kun je deze bedrukte drinkfles altijd eventjes vullen.

De fleshouder met opdruk is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo heb je de kleuren blauw, lichtblauw, roze, rood, wit, groen, oranje en geel. Daar zal vast wel een kleurtje bijzitten die bij u past. De fleshouder is gemaakt van nylon. Nylon is stevig en licht van gewicht wat nylon een perfect materiaal maakt voor de fleshouder.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor fleshouders? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: