Flessenrek koelkast

Flessenrek koelkast met bedrukking

 

Uw koelkast flessenrek goedkoop bedrukken kan bij HSG Relatiegeschenken. Een flessenhouder met logo bedrukt is een effectief relatiegeschenk. De bedrukte koelkast flessenrek is een kunststof plank met ribbels waarin u uw flessen of blikjes kan leggen. Een bedrukte drankenrek is ideaal om te voorkomen dat flessen en blikjes gaan rollen.

Bedrukte flessenrekken voor in de koelkast zijn uiterst effectieve promotiemiddelen, omdat ze lang meegaan en op evenementen gebruikt worden. Bent u werkzaam in de horeca of heeft u een eigen cateringbedrijf? Dan zijn de flessenrekken voor in de koelkast onmisbaar. Uw stackrs flessenhouder met logo is natuurlijk handig voor uw klanten om te gebruiken voor in de koelkast, maar kan ook worden gebruikt voor andere gelegenheden. Deze bedrukte flessenrekken zijn bijvoorbeeld erg handig voor op feestjes, en zijn ook erg leuk als decoratie. Zo zal het drankenrek met logo op menig feestje tevoorschijn gehaald worden, waardoor veel mensen hem zullen zien. Ook is de bedrukte stackrs van goede kwaliteit, waardoor hij lang meegaat en dus nog lang onder de ogen van verschillende mensen zal komen. U onderhoudt uw relaties, zorgt voor tevreden klanten en uw naamsbekendheid zal aanzienlijk vergroten. 

De bedrukte koelkastrekken zijn geschikt voor meerdere flessen en/of blikjes, tot wel 10 stuks! Het flessenrekje is verkrijgbaar in meerdere kleuren en ook de kleur van de bedrukking kunt u zelf bepalen. Zo kunt u de perfecte kleurencombinaties maken met uw logo, zodat het definitieve ontwerp perfect past bij de huisstijl van uw bedrijf.

Heeft u nog vragen of twijfelt u of uw ideeën wel haalbaar zijn? Neem gerust contact op met onze werknemers. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Wij staan garant voor de beste adviezen, zodat u uiteindelijk helemaal tevreden bent met uw relatiegeschenk. Ook leveren wij erg snel, door onze jarenlange ervaring. Heeft u uw flessenrekken met logo snel nodig? Neem dan contact op met onze werknemers en wij zorgen ervoor dat de relatiegeschenken op tijd bij u geleverd worden. Bent u toch niet helemaal enthousiast over de flessenrekjes voor in de koelkast en wilt u liever een ander relatiegeschenk? Neem dan even een kijkje op onze site: www.hsg-relatiegeschenken.com. U zult versteld staan van de vele mogelijkheden.

HSG Relatiegeschenken heeft al jarenlang ervaring op het gebied van in- en verkopen van flessenhouders en het goedkoop bedrukken ervan. De drankenrekken met logo zijn de ideale reclamedragers voor uw bedrijf, vereniging of organisatie. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor flessenrek koelkast? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: