Flexibele rekenmachines

Flexibele rekenmachines met bedrukking

 

Uw flexibele rekenmachine goedkoop bedrukken kan bij HSG Relatiegeschenken. Een bedrukte flexibele calculator is een effectief relatiegeschenk. Een rekenmachine met logo is een handig gadget voor mensen die moeite hebben met hoofdrekenen (en dat hebben we stiekem allemaal wel eens..). 

De rekenmachine is gemaakt van rubber met een witte rand en opstaande cijfers. De rekenmachine is flexibel en buigzaam waardoor deze niet veel ruimte in beslag zal nemen in een tas en geen andere spullen zal beschadigen. Dit maakt de flexibele rekenmachine erg gebruiksvriendelijk. De calculator met logo is verkrijgbaar in verschillende kleuren en er zijn verschillende bedrukkingsmogelijkheden, zodat u de perfecte combinatie kunt maken die het beste bij uw bedrijf past. 

Bedrukte calculators zijn een uiterst effectief promotieartikel doordat ze nuttig zijn en lang meegaan. De flexibele rekenmachine met logo zal vaak gebruikt worden door uw klanten, doordat hij zo vaak van hulp kan zijn. Ook kan een buigzame calculator makkelijk meegenomen worden in een tas en zal daardoor naar verschillende plekken gebracht worden. Hierdoor zullen veel mensen uw bedrukte rekenmachine zien. De gepersonaliseerde rekenmachines van goede kwaliteit, waardoor ze nog een lange tijd onder de ogen van verschillende mensen zullen komen. Hiermee zorgt u voor een vergroting van uw naamsbekendheid, maakt u uw klanten blij en onderhoudt u uw relaties. 

Heeft u nog vragen of weet u niet zeker of uw ideeën haalbaar zijn? Neem dan contact op met onze werknemers. Er is ontzettend veel mogelijk. Zij zullen u de beste adviezen geven, zodat u uw klanten het perfecte relatiegeschenk kan geven. Door onze jarenlange ervaring leveren wij onze rekenmachines erg snel! Weet u het niet helemaal zeker of wilt u toch liever een ander promotiemiddel? Neem dan een kijkje op onze website: www.hsg-relatiegeschenken.com. Laat u aangenaam verrassen door de vele mogelijkheden. 

HSG Relatiegeschenken heeft jarenlange ervaring in de in- en verkoop van rekenmachines en het goedkoop bedrukken ervan. Calculators met logo zijn ideale reclame dragers voor uw bedrijf, vereniging of organisatie. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor flexibele rekenmachines? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: