Floating globes

Floating globes met bedrukking

Een floating globe is een globe, ook wel wereldbol genoemd, die zweeft tussen twee magneten. De afstand tussen de globe en de magneet wordt constant gehouden door een sensor en een microcomputer. De floating globe als relatiegeschenk staat prachtig op een kastje of bureau en het is fascinerend om naar te kijken.

Een floating wereldbol is al heel uniek, maar doordat het mogelijk is om een tekst of logo op de voet van de globe te laten bedrukken, wordt de bedrukte floating globe als relatiegeschenk nog unieker. Een floating globe is een leuk en geschikt idee om als relatiegeschenk cadeau te doen. Het bedrijfslogo valt op bij andere mensen, zodat uw bedrijf wordt gepromoot.

We hebben verschillende floating globes, zo kunt u uw favoriete globe kiezen. Naast flaoting globes hebben we ook een floating photo frame, dit is een zwevende fotolijst. Vindt u niet de floating globe als promotiemiddel die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de floating globe aanvragen op www.hsg-relatiegeschenken.comSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor floating globes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: