Floating photo frames

Floating photo frames met bedrukking

 

De floating photo frame is een zwevende fotolijst. Met de floating photo frame zal de foto zeker de aandacht krijgen en wordt deze op een originele wijze gepresenteerd. De bedrukte floating photo frame zweeft doordat hij tussen twee magneten zit. De afstand tussen de fotolijst en de magneet wordt constant gehouden door een sensor en een microcomputer. We hebben verschillende uitgaves van de floating photo frame als promotiemiddel zo hebben we een floating photo frame in een C vorm, in een hart vorm, een driehoek en in een vorm van een blok. In de floating photo frame als relatiegeschenkin de vorm van een blok kunnen meerder foto's.

De floating photo frame met opdruk is een uniek en origineel relatiegeschenk. Het is een perfect cadeau, iedereen zal er namelijk blij mee zijn en het is prachtig als decoratie in de huiskamer. De floating photo frame kan worden bedrukt met uw eigen tekst en/of bedrijfslogo, dit maakt het ook tot een prima promotiemiddel.

Naast de bedrukte floating photo frame hebben we ook nog vele andere soorten fotolijsten. Ook hebben we de floating globe in onze collectie, dit is een zwevende wereldbol die net zo werkt als de floating photo frame. Voor meer informatie over de floating photo frame of de andere producten kijk dan op www.hsg-relatiegeschenken.comSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor floating photo frames? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: