nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comFlosscards

Flosscards met bedrukking

Flossen ook wel flosdraad of tandzijde genoemd, bestaat uit zijden of nylon geweven draadjes die met een waslaag omgeven zijn. Flosdraad dient om de ruimtes tussen uw tanden te reinigen en cariës te voorkomen.


U kunt de flosscard laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De flosscard met opdruk is een perfecte manier om uw bedrijf snel en gemakkelijk te promoten bij uw relaties. Het flosdraad wordt regelmatig gebruikt en elke keer komt uw bedrijf onder de aandacht. De tandzijde als relatiegeschenk is een perfecte giveaway op beurzen en open dagen. Dit product is ook uitermate geschikt voor de zorgsector.


De bedrukte tandzijde is een kaart met 10 meter zijden flos draad met mint smaak. De formaten zijn perfect zodat u ze altijd gemakkelijk mee kunt nemen.
Heeft u vragen of opmerkingen over de bedrukte flosscard als relatiegeschenk, neem gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor flosscards? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: