Flowpacks met mentos

Flowpacks met mentos met bedrukking

 

Voor een bedrijf is het belangrijk om relaties tevreden te houden. Op die manier zullen klanten vaker bij u terugkomen en zal uw personeel tevreden blijven over u. Er zijn verschillende manieren om relaties te versterken. Een zeer populaire manier is het geven van relatiegeschenken uit blijk van waardering. HSG Relatiegeschenken is al jaren toonaangevend in de relatiegeschenkenbranche en biedt u dan ook een ruim assortiment en leuke ideeën. Steeds populairder worden onze snoepjes als relatiegeschenken.

Zo kunt u bij ons verschillende soorten snoep bestellen in verschillende soorten verpakkingen. Wat dacht u van onze flowpack met 1 FruitMentos of Mentos mint? Wij kunnen de flowpack bedrukken geheel  naar uw wens. Zo kunt u ervoor kiezen om uw bedrijfsgegevens zoals uw bedrijfsnaam en logo te laten bedrukken op het flowpack of op een sachet. Op deze manier kunt u uw relaties verrassen met gepersonaliseerd snoepgoed. Tenslotte valt Mentos bij iedereen goed in de smaak! Bezoek onze website www.hsg-relatiegeschenken.com voor het bestellen van mentos in bedrukte flowpack tegen een scherpe prijs.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor flowpacks met mentos? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: