Foam bouwvliegtuigjes

Foam bouwvliegtuigjes met bedrukking

 

Het foam bouw vliegtuig is een klein vliegtuigje die iedereen gemakkelijk in elkaar kan zetten. Het bedrukte foam bouwvliegtuig bouwpakket bestaat uit 4 delen. De vleugels van het bouwvliegtuig moet u in de gaten van het vliegtuigje steken. De grote vleugel aan de grootste opening in het bouwvliegtuigje en in de achterste opening steekt u de kleinste vleugel.


U kunt het foam bouwvliegtuigje laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door middel van bedrukking wordt het product meer geschikt als promotiemiddel. Het vouwvliegtuigje is ook uitermate geschikt als relatiegeschenk. Het foam vliegtuig relatiegeschenk zal zeker gewaardeerd worden door uw klanten, het product is leuk voor jong en oud. Het foam bouwvliegtuig relatiegeschenken is perfect als promotie voor uw bedrijf en in het bijzonder voor de reisbranche.


Bent u opzoek naar een ander promotiemiddel? U vindt een ruime keuze aan promotiemiddelen in ons assortiment. U kunt er altijd zeker van zijn dat er een product is die bij uw bedrijf, evenement of campagne past.


Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over het foam bouwvliegtuig bedrukt of onbedrukt neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor foam bouwvliegtuigjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: