Foam sleutelhangers

Foam sleutelhangers met bedrukking

 

De foam sleutelhangers zijn sleutelhangers die zacht voelen. De bedrukte foam sleutelhangers zijn leuk voor aan elke sleutelbos. De foam sleutelhangers met opdruk zullen zeker gewaardeerd worden door uw relaties.


U kunt de foam sleutelhanger relatiegeschenken laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De foam sleutelhanger is een geschikt relatiegeschenk en door middel van bedrukking ook een uitermate geschikt promotiemiddel.


In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan sleutelhangers, zoals de sleutelhanger inclusief winkelwagenmuntje en de sleutelhanger inclusief automerk. Door de ruime keuze aan sleutelhangers kunt u er altijd zeker van zijn dat er een sleutelhanger is dat perfect bij uw bedrijf past.


Indien u vragen heeft over de foam sleutelhanger bedrukt of onbedrukt of over een ander product neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor foam sleutelhangers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: