nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comFotokaders

Fotokaders met bedrukking

Een fotokader is een kader waar je een foto in kunt plaatsen. Deze fotokader wordt meestal als interieuritem op de kast geplaatst of op het bureau. De foto (of foto's) in de fotokader kan van je geliefde zijn, van je kinderen, ouders, ...

Wij bij HSG relatiegeschenken bieden u de fotokader aan in honderden verschillende modellen, kleuren en afmetingen. Ook de vorm speelt een grote rol in de toonbaarheid van de fotokader. De fotokader kan namelijk in een ovale, vierkante, rechthoekige of kubusvorm bestaan. Ook het materiaal van de fotokader kan erg verschillen! Zo bestaat er een glazen fotokader, een van aluminium, plastic of zelfs van hout!

Een fotokader kan ook worden gebruikt door een bedrijf als relatiegeschenk. Een fotokader kan namelijk altijd wel worden gebruikt door de werknemers of relaties. De fotokader wordt dan meestal bedrukt door het logo of de slogan van het bedrijf.

Een fotokader kan zeer eenvoudig zijn, maar je kan ook een originele, speciale fotokader verkrijgen. Zo bestaat er een magnetische fotokader, een fotokader met een ingebouwde radio, een fotokader met een bureauklok...

Vindt u niet het fotokader dat u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor een fotokader aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor fotokaders? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: