Fotolijsten met weerstation

Fotolijsten met weerstation en bedrukking

 

De fotolijst met weerstation is een product waarnaast u een digitale fotolijst ook een heel weerstation in zit. Een prachtig product om in uw woonkamer of op kantoor te hebben staan. Het heeft een chique uiterlijk. Een digitale fotolijst is een fotolijst waarin verschillende foto’s komen zonder ze af te drukken. De foto’s wisselen elkaar af.


U kunt de fotolijst met weerstation laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Doordat u de fotolijst met weerstation kunt laten bedrukken wordt het een uitermate geschikt product voor op beurzen en opendagen. Het is ook een leuk relatiegeschenk voor jong en oud. Het zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.


Naast de foto’s te kunnen weergeven kan de fotolijst met weerstation ook de temperatuur, luchtvochtigheid, 12/24 uur, alarm klok, datum, week en dag weergeven. Een prachtig fotolijst voor elke kamer.


Indien u vragen heeft over dit product of over een ander product neem dan a.u.b. contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor fotolijsten met weerstation? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: