nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comPrijs op aanvraag

A177-PA40013

€ 0.59

A371-Maskers-23x23-cm-2k

Funmaskers

Funmaskers met bedrukking

Tijdens de carnaval verkleden mensen zich in allerlei verschillende figuren. Omdat de carnaval er weer aan komt hebben we de bedrukte funmaskers. Dit zijn maskers in allerlei soorten figuren zoals een koe of daffy duck, maar we hebben ook standaard maskers die alleen rond de ogen zit. Met de funmaskers met opdruk kunt u gemakkelijk in de huid van een ander kruipen, ook zullen andere mensen de funmaskers erg leuk vinden. Omdat we veel verschillende soorten bedrukte funmaskers als promotiemiddel hebben kunt u iets kiezen wat u echt leuk vind en bij u past.

De funmaskers zijn leuke en originele producten waar u zeker de aandacht mee zult trekken tijdens de carnaval. Vooral voor kinderen zijn de funmaskers erg leuk, zij vinden het erg leuk als ze zich kunnen omtoveren tot iets anders zoals een prinses of een superheld. U kunt de funmaskers laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of eigen tekst, hierdoor kan er reclame worden gemaakt met de funmaskers. Het is dan ook een goed promotiemiddel en een leuk relatiegeschenk.

Naast de bedrukte funmaskers hebben we nog meer carnavalsartikelen in ons assortiment we hebben bijvoorbeeld zwaaihandjes, lampions en indianentooien. Wilt u meer weten over de funmaskers of over de andere carnavalsartikelen kijk dan op www.hsg-relatiegeschenken.comSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor funmaskers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: