Game rugzakken

Game rugzakken met bedrukking

De meeste mensen vinden het erg gezellig om met vrienden en/of familie spelletjes te spelen. De game rugzak is speciaal ontworpen om mee te nemen naar het strand. Deze strandrugzak bevat zeven spelen: paddlebal, dammen, schaken, strandbal, frisbee, vlieger en klittenbandbal met handschoen. Aan deze rugzak kunnen u en uw vrienden uren speelplezier beleven! Het handige aan deze Game rugzak is dat u in het vak met rits met koptelefoonaansluiting al uw waardevolle spullen, zoals telefoons, sleutels en MP3-spelers kunt opbergen. De game rugzak is gemaakt van polyester/ PVC.

Als u dat wenst, kunnen we voor u zowel de spelen als de rugzak bedrukken zoals u dat wilt. Zo kunnen we bijvoorbeeld deze set bedrukken met uw bedrijfsnaam en logo. De bedrukte game rugzak kunt u dan als geschenk cadeau doen aan al uw relaties. Dit is een relatiegeschenk dat niet alleen leuk is om te geven, maar ook om te krijgen!

Heeft u vragen over de game rugzak? Of wilt u een offerte aanvragen? Dan kunt u via deze website contact opnemen met onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor game rugzakken? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: