Gas aanstekers

Gas aanstekers met bedrukking

Een gas aansteker is een aansteker die werkt op gas. Er bestaan verschillende soorten van de gas aansteker. Een zeer bekende gas aansteker is de gas aansteker hiernaast afgebeeld. Een dergelijke gas aansteker wordt gebruikt bij het aansteken van kaarsen (bijvoorbeeld theelichtjes in theelichthouders). Een gewone aansteker is hier meestal geen optie, aangezien vingers dan vrij snel verbrand worden.

Bovenaan kunt u het assortiment aan gas aanstekers van HSG Relatiegeschenken bekijken. Bij vragen over een gas aansteker kunt u altijd een van de medewerkers van HSG relatiegeschenken contacteren. Zij zullen u dan verder helpen met uw zoektocht naar de gas aansteker.

Vindt u niet de gas aansteker die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de gas aansteker aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor gas aanstekers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: