Geboortegeschenken

Geboortegeschenken met bedrukking

 

De geboorte is een erg belangrijke gebeurtenis. Natuurlijk voor het kind zelf, maar ook voor de ouders, familie en vrienden is de geboorte een bijzondere gebeurtenis. Een herinnering aan de geboorte van uw kind is dan ook onmisbaar. De meest gebruikte weggever bij een geboorte is doopsuiker.

Maar wanneer u origineel wil zijn bij de geboorte van uw pasgeboren kindje kan u er natuurlijk ook voor kiezen om een gebeurtegeschenk te geven. Dit geschenk kan u dan laten bedrukken met de naam en eventueel de dag van de geboorte van uw kindje. Zo geeft u een leuk dingetje weg dat familie en vrienden jaren later nog aan de geboorte doet denken. En wanneer het kindje groter is, heeft het zelf ook een aandenken aan zijn of haar geboorte!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor geboortegeschenken? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: