nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.com€ 0.52

A36-KC2938-00

Geduldspelletjes

Geduldspelletjes met bedrukking

Een geduldspelletje is een spelletje dat je speelt om je geduld te testen.

Een geduldspelletje is een spelletje waar je veel geduld bij nodig hebt omdat het een spelletje is waar zeer veel concentratie voor nodig is. Je hebt verschillende geduldspelletjes, maar het meest gespeelde geduldspelletje is de doolhofje met een zeer klein balletje erin. Je moet het balletje door de gangetjes proberen te krijgen. Je moet zeer geconcentreerd zijn bij het spelen, anders kan je je geduld verliezen (vandaar de benaming geduldspelletje). Er bestaan ook speciale vormen van het geduldspelletje, zoals een bellenblaas spelletje met een geduldspelletje erin. De meest voorkomende vorm van het geduldspelletje is het geduldspelletje in kubusvorm (verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleurtjes).

Geduldspelletjes zijn zeer leuk om als relatiegeschenk te geven. Een geduldspelletje kun je bestellen bij HSG relatiegeschenken. Bovenaan kunt u verder klikken naar de zoekpagina om uw favoriet geduldspelletje uit te kiezen.

Als u meer wilt weten over een geduldspelletje kunt u ons altijd contacteren. De medewerkers van HSG relatiegeschenken staan steeds tot uw dienst.

Vindt u niet het geduldspelletje die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor een geduldspelletje aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor geduldspelletjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: