Geheugensticks

Geheugensticks met bedrukking

Tegenwoordig is de samenleving steeds meer gedigitaliseerd en zijn mobiele apparaten onmisbaar geworden. Dagelijks wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van de geheugenstick, ook wel bekend onder de naam memorystick of USB-stick. Een geheugenstick kan gebruikt worden voor het opslaan van belangrijke digitale bestanden zoals documenten, verslagen, foto’s en video’s. Vervolgens kan op elke andere locatie de USB stick in een laptop of computer worden geplugged om de bestanden weer te openen en eventueel eraf te halen. Zo wordt het uitwisselen van data kinderspel!

Er zijn tegenwoordig veel verschillende designs voor de geheugenstick. Zo zijn er mini memorysticks, houten duurzame geheugensticks en usb-sticks in de vorm van een creditcard, ideaal voor in de portemonnee. De geheugenstick kan worden besteld in verschillende opslagcapaciteiten, kleuren en materialen. U kunt kiezen uit veel uiteenlopende modellen en daarnaast is het ook mogelijk om de geheugenstick custom made te laten maken. 

Alle USB-sticks kunnen bij HSG Relatiegeschenken worden voorzien van een persoonlijke bedrukking of gravure. Wilt u de geheugenstick voorzien van uw logo, naam of een eigen tekst? Geen probleem! Maak uw wensen kenbaar en onze gespecialiseerde medewerkers gaan aan de slag om een unieke geheugenstick samen te stellen die past bij uw bedrijf en doelgroep.

Op onze website kunt u terecht voor ons uitgebreid assortiment aan geheugensticks en andere USB relatiegeschenken. Vindt u niet de USB-stick die u zoekt? Neem dan even contact met ons op. Wij hebben al jarenlang ervaring op het gebied van de in- en verkoop van geheugensticks en het bedrukken ervan. Zodoende zijn wij altijd in staat om aan uw wensen te voldoen. Op onze website kunt u gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen voor een geheugenstick met logo. Daarnaast maken wij kosteloos en met alle plezier een sample op zicht.

De geheugenstick is een functioneel en effectief relatiegeschenk dat dankzij het relatief grote bedrukkingsoppervlakte tevens perfect inzetbaar is als reclameartikel. Bruikbare relatiegeschenken worden het langst bewaard en dat is natuurlijk gunstig voor de naamsbekendheid van uw bedrijf. Met een bedrukte geheugenstick blijft uw bedrijf onder de aandacht bij klanten en relaties. U kunt de bedrukte geheugensticks bestellen op onze website tegen scherpe prijzen!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor geheugensticks? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: