nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comGeldbeugels

Geldbeugels met bedrukking

Een geldbeugel is een klein tasje waarin geld wordt bewaard. De geldbeugel dient vooral voor het bewaren van muntstukken en niet voor papieren geld. Voor dit laatste en andere documenten wordt meestal een portefeuille gebruikt.

Door de mogelijkheid tot het bedrukken van een geldbeugel is de geldbeugel uiterst geschikt als relatiegeschenk. De geldbeugel kan zo bijvoorbeeld worden gebruikt als promotie-item (give-away) op evenementen.

HSG Relatiegeschenken biedt u verscheidene modellen van de geldbeugel. Deze geldbeugels kunt u bekijken door op bovenstaande link "Zoek naar een geldbeugel" te klikken. Zo kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen voor de geldbeugel. Wanneer u een vraag heeft over een geldbeugel, kunt u altijd contact opnemen met een van de medewerkers van HSG Relatiegeschenken.

Vindt u niet de geldbeugel die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de geldbeugel aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor geldbeugels? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: