Gemengde drop

Gemengde drop met bedrukking

Gemengde drop is typisch Nederlands en daarom perfect als relatiegeschenk of promotiemiddel. De gemengde drop is verpakt in een blokzakje met kopkaartje of een glazen pot of een glazen stolp. Het product zal op deze manier binnen een korte tijd voor een grote naamsbekendheid zorgen.

U kunt de glazen pot, glazen stolp of het blokzakje met vulling laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De glazen pot, de glazen stulp of het blokzakje met gemengde drop is geschikt als relatiegeschenk en door middel van de bedrukking ook een perfect promotiemiddel. 

In ons assortiment vindt u naast de gemengde drop een groot aanbod aan vullingen. De gemengde drop is gerelateerd aan de dropstaafjes, Engelse drop en de munten. In ons assortiment hebben we verschillende maten van de glazen stolp, glazen pot en het blokzakje met kopkaartje. De glazen stolp is verkrijgbaar in 0,5 L, 0,75 L en 2 L. De glazen pot is verkrijgbaar in 0,2 L, 0,4 L, 0,9 L, 1,5 L en 2 L. Het blokzakje met kopkaartje is verkrijgbaar in small, medium en large.

Indien u vragen of opmerkingen heeft over dit product of over een ander product neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor gemengde drop? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: