Geo-klokken

Geo-klokken met bedrukking

Maak uw bureau leuker met de geo-klok. De geo-klok is een analoge klok. De bedrukte geo-klok geeft de tijd aan door rotatie. De klok geeft een leuke sfeer op bijvoorbeeld het kantoor. De geo-klok is handig in het gebruik en daarnaast nog erg mooi.


U kunt de geo-klok laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door middel van bedrukking wordt het product meer naar uw bedrijf gericht. Het wordt een perfect promotiemiddel voor op bijvoorbeeld beurzen en open dagen. De geo-klok is ook geschikt als relatiegeschenk. Doordat de geo-klok een leuke sfeer brengt in elke kamer zal het zeker gewaardeerd worden.


Bent u opzoek naar een ander promotiemiddel? In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan promotieproducten. Doordat er een ruime keuze is kunt u er altijd zeker van zijn dat er een product is die perfect bij uw bedrijf past.


Indien u vragen heeft over de geo-klok bedrukt of onbedrukt neem gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor geo-klokken? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: