nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comGeodriehoeken

Geodriehoeken met bedrukking

De geodriehoek is een product waarmee u gemakkelijk lijnen kan tekenen. De geodriehoek is een ander soort meetinstrument om lengtes te meten dan een liniaal. Doordat er op de geodriehoek ook nog lijnen staan kunt u ook gemakkelijk lengtes in de diepte opmeten. U kunt met de bedrukte geodriehoek ook gemakkelijk het aantal graden van een hoek aflezen.
U kunt de geodriehoek laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Doormiddel van bedrukking wordt de geodriehoek niet alleen een perfect relatiegeschenk, maar ook nog een uitermate geschikt promotiemiddel. Doordat de geodriehoek vaak wordt gebruikt om lengtes etc. op te meten, komt uw bedrijf elke keer opnieuw onder de aandacht bij uw klanten. Een perfecte manier om uw bedrijf te promoten.

U kunt de geodriehoek bij ons verkrijgen in verschillende soorten kleuren en maten. U kunt de geodriehoek ook verkrijgen in niet buigbaar, maar ook in wel buigbaar. Doordat u verschillende soorten geodriehoeken bij ons kunt verkrijgen kunt u er zeker van zijn dat er altijd een is die perfect bij uw bedrijf past.

Indien u vragen heeft over dit product of over een ander product neem gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor geodriehoeken? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: