Gerecyclede USB sticks

Gerecyclede USB sticks met bedrukking

 

Bent u begaan met het milieu, dan is de gerecyclede USB stick een uitstekend product voor u.
De gerecyclede USB stick als promotiemiddelis gemaakt van gerecycled papier en dus goed voor het milieu. De gerecyclede USB stick werkt net zoals alle andere USB sticks. U kunt de gerecyclede USB stick met opdruk op de computer aansluiten en uw bestanden er op opslaan. Er zijn twee verschillende uitvoeringen van de bedrukte gerecyclede USB stick. De een heeft een capaciteit van 1GB en de ander heeft een capaciteit van 4GB.

De gerecyclede USB stick kan worden bedrukt met uw bedrijfslogo en/of eigen tekst. Hierdoor krijgt de  gerecyclede USB stick een persoonlijke tint en is het een goed promotiemiddel. Milieuvriendelijke producten worden erg gewaardeerd, dus zal u met de gerecyclede USB stick een goed indruk maken bij uw relaties.

Naast de gerecyclede USB stick als relatiegeschenk hebben we nog meer producten die hieraan gerelateerd zijn. Zo hebben we de ECO muis, energiebesparingsset en de USB-batterij. Bent u geïnteresseerd in de bedrukte gerecyclede USB stick of in een van de andere milieuvriendelijke producten kijk dan op www.hsg-relatiegeschenken.com voor meer informatie.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor gerecyclede usb sticks? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: