Gereedschap sleutellichten

Gereedschap sleutellichten met bedrukking

 

U heeft altijd wel een keer gereedschap nodig, ontzettend handig om bij u te hebben de gereedschap sleutellicht. Het komt altijd wel van pas. In de gereedschap sleutellicht zit een schroevendraaier en een kruiskopschroevendraaier, allebei in 2 maten. In de bedrukte gereedschap sleutellicht zit ook nog een helder licht voor als u bijvoorbeeld in het donker zit.

U kunt de gereedschap sleutellicht laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door de gereedschap sleutellicht te laten bedrukken wordt het een perfect businessgift. De bedrukte gereedschap sleutellicht als relatiegeschenk is ontzettend leuk om cadeau te doen.

De bedrukte gereedschap sleutellicht heeft perfecte maten daardoor is hij handig om uw sleutelbos te maken. De maten van de gereedschap sleutellicht zijn 7,6 x 2,8 x 1,3 cm.

Indien u vragen heeft over dit product of over een ander product neem dan gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor gereedschap sleutellichten? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: