Gereedschapsset

Gereedschapsset

Een gereedschapsset is een set waarin zich verschillende gereedschappen bevinden. Voorbeelden van dergelijke gereedschappen zijn schroevendraaiers, combinatietangen, dopsleutels, pincetten, zaklampen, bisetten, hamers, enzovoorts. Het aantal gereedschappen dat zich in een gereedschapsset bevindt, kan sterk variëren (ook van prijs). Vaak is een gereedschapsset zo gemaakt, dat het in een handig, draagbaar koffertje is. Zo kan je de gereedschapsset meenemen naar waar je maar wilt.

Een ander woord voor gereedschapsset is toolkit.

Vooral in de bouwsector of industriesector is een gereedschapsset een leuk relatiegeschenk. Een gereedsschasset kun je bestellen bij HSG relatiegeschenken. Bovenaan kunt u op de link verder klikken en zo komt u uit bij onze gereedschapsset zoekpagina. Als u meer wilt weten over een gereedsschapsset kunt u ons altijd contacteren. De medewerkers van HSG relatiegeschenken staan steeds tot uw dienst.

Vindt u niet de gereedschapsset die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de gereedschapsset aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor gereedschapsset? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.
HSG Nederland B.V.
Luchthavenweg 81-10, 5657 EA, Eindhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: