Geschenkjes voor Nationale Burendag

Geschenkjes voor Nationale Burendag met bedrukking

 

In Nederland vieren wij burendag op de vierde zaterdag in september. Op deze dag steken alle buurtbewoners van hun buurt de handen uit de mouwen en geven een buurtfeest in de straat of drinken gezellig een kopje koffie met elkaar. Kortom, op deze dag bouwen alle buren een betere band op met elkaar. De Nationale Burendag zorgt ervoor dat buurten leuker, socialer en veiliger worden omdat buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor de buurt.

De geschenken die aan De nationale Burendag gerelateerd zijn  kunnen wij allemaal voor u bedrukken of graveren. Op deze producten kan bijvoorbeeld de naam van uw buurt en een leuke gepersonaliseerde tekst komen te staan zodat de buren zich nog meer met elkaar verbonden voelen en verrast zijn met een klein geschenk.

Het is een leuk idee om de buurt te versieren met bedrukte ballonnen en slingers met opdruk zodat het een feestelijk geheel is en er meteen een vrolijke stemming hangt. Wanneer u echt wilt uitpakken kunt u de buurt verrassen met een bedrukte barbecue die voortaan op elke buurtgelegenheid te voorschijn zal worden gehaald. Bij ons vindt u de leukste en origineelste relatiegeschenken voor de Nationale Burendag.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor geschenkjes voor nationale burendag? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: