nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comGevarendriehoeken

Gevarendriehoeken met bedrukking

 

Pech onderweg is altijd erg vervelend en kan ook gevaarlijk zijn. Wanneer u langs de kant van de weg stil staat is een gevaren driehoek zeer bruikbaar en kan ongelukken voorkomen. In veel Europese landen dient de gevarenhoek in de auto te liggen. In Nederland is het niet verplicht maar zeker aan te raden. De reflecterende gevarendriehoek kan bij HSG Relatiegeschenken eenvoudig en voordelig worden besteld. Het is een origineel maar vooral praktisch relatiegeschenk dat leuk is voor bijvoorbeeld autogarages, hulpverleningsbedrijven, schadereparateurs of auto dealers.

Omdat de reflecterende rood/oranje kleurige gevarendriehoek van PVC een echte blikvanger is, is het een slimme zet om de driehoek te bedrukken met uw bedrijfsgegevens zoals de naam en het logo van uw bedrijf. Op deze manier is de bedrukte gevarendriehoek tevens een promotieartikel dat optimaal reclame zal maken voor uw bedrijf. PVC gevarendriehoeken met logo zijn inzetbaar als relatiegeschenken voor veel branches. Verras uw klanten, personeel, leden of andere relaties met de bedrukte gevarendriehoek. Deze praktische relatiegeschenken worden zeker op prijs gesteld!

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor de bedrukte gevaren driehoeken. Met de gevarendriehoek met bedrukking zorgt u voor optimale reclame voor uw bedrijf en draagt u tevens bij aan de veiligheid van uw relaties. Op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com kunt u tevens ons ruim assortiment aan auto-artikelen vinden. Wij bieden de meest originele, praktische en blijvende geschenken. De gevarendriehoek is goedkoop te bestellen zodat u met een smal budget een breed publiek kunt bereiken. Van luxe gifts tot goedkope give-aways:ons aanbod is enorm. HSG Relatiegeschenken is al jaren toonaangevend op het gebied van relatiegeschenken. Wij kunnen u dan ook lage prijzen bieden en garanderen u een snelle levering en goede kwaliteit. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor gevarendriehoeken? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: