Geweven emblemen

Geweven emblemen met bedrukking

 

Het geweven embleem is een embleem die een prachtig uiterlijk heeft onder andere doordat het embleem is geweven. De bedrukte geweven embleem heeft een mooi en unieke uitstraling. De bedrukte geweven emblemen zullen zeker gewaardeerd worden door uw relaties.


U kunt het geweven embleem relatiegeschenken geheel naar uw wens laten bedrukken. Door middel van bedrukking komt uw bedrijf vaak onder de aandacht bij uw relaties en zorgt voor een grotere naamsbekendheid. Het geweven embleem met opdruk is ook geschikt als giveaway op bijvoorbeeld beurzen en open dagen. U kunt het embleem relatiegeschenk laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst.


Indien u niet het geweven embleem als relatiegeschenk vindt die u zoekt, neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Onze medewerkers zullen u verder helpen met het zoeken naar het perfecte relatiegeschenk voor uw bedrijf.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor geweven emblemen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: