Geweven polsbandjes

Geweven polsbandjes met bedrukking

 

De geweven polsbandjes relatiegeschenk verkrijgbaar in klassiek en deluxe zijn de sterren op festivals. Ze kunnen gepersonaliseerd worden dankzij de grote verscheidenheid aan kleuren, grafische voorstellingen en serienummers. Er zijn 6 soorten sluitingen beschikbaar, in functie van uw noden.


Geweven klassiek
De geweven polsbandjes klassiek zijn vervaardigd op basis van een speciale mengeling van nylon en katoenvezels, die tot 8 kleuren kunnen combineren. Dankzij de nauwkeurige weeftechniek is de weergave van complexe details, zoals logo’s, van een opmerkelijke precisie.

Geweven deluxe
Dankzij de innovatieve printtechnologie in fotokwaliteit, gebruikt bij onze geweven polsbandjes in Deluxe, kunnen logo’s en teksten voortaan gereproduceerd worden met zin voor detail en een scherpte die vroeger nooit eerder werd bereikt.

6 types sluitingen naar keuze
1 schuivend nauwe plastic sluiting
2 schuivend ronde plastic sluiting
3 sluiting met plastic snap
4 aluminium sluiting
5 snap met druk
6 herbruikbare sluiting

Heeft u nog niet het polsbandje met opdruk gevonden die u zoekt? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers, zij zullen u verder helpen met het zoeken naar het perfecte polsbandje voor uw evenement of bedrijf.
aSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor geweven polsbandjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: