Glasses Holders

Glasses Holders met bedrukking

Op een brilhouder kan een bril gezet worden zodat de bril niet beschadigd. Glasses holders bestaan in veel verschillende soorten en maten. Er zijn ook verschillende figuurtjes zoals een neus, een poppetje of gewoon een simpel rekje. Er bestaan ook brilhouders waarop meerdere brillen geplaatst kunnen worden. Op deze manier raakt de bril minder snel kwijt, want brillen slingeren vaak rond door het hele huis en door ze elke keer terug te plaatsen op de brillenhouder, raakt de bril niet meer kwijt.

Een bedrukte glasses holder als relatiegeschenk is erg uniek en ziet er leuk uit. Vooral veel oudere mensen hebben een bril voor het lezen van de krant, dus vooral voor deze mensen komt een bedrukte brillenhouder als relatiegeschenk van pas. De bedrukte brilhouder is verkrijgbaar in veel verschillende vormen en kleuren. De bedrukte brillenhouder is stevig en de bril past mooi in de gleuf die daarvoor gemaakt is.

Onderaan kunt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen voor de glasses holder.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor glasses holders? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: