Glazen bokalen

Glazen bokalen met bedrukking

De term bokaal wordt gebruikt voor meerdere voorwerpen. Zo is een bokaal vanuit vroeger bekend als grote drinkbeker of kom met een wijde mond en een voet. Ook wordt de term gebruikt voor een wedstrijdbeker. Tegenwoordig zijn vooral snoepbokalen te koop. Een snoepbokaal is een glazen bokaal waar men snoep of andere etenswaren in bewaart. De glazen bokaal kan overal worden neergezet. Zowel in keukens als in kantoren als in huiskamers misstaat de glazen bokaal niet.

De glazen bokaal is verkrijgbaar bij HSG en kan worden besteld in verschillende maten, mini medium en maxi. Alle glazen bokalen kunnen voorzien worden van stickers op de zijkant. Deze stickers kunnen compleet naar eigen wens bedrukt worden. Wanneer uw bedrijfsnaam in zicht is op de glazen medium bokaal zal uw naamsbekendheid toenemen. Telkens wanneer iemand anderen een snoepje aanbied of wanneer iemand een snoepje komt halen, komt uw bedrijfsnaam onder ogen. De glazen bokaal mini is niet alleen een leuk relatiegeschenk om te krijgen maar de snoepbokaal is ook zeer geschikt als promotieartikel.

De maxi glazen bokaal met witte of zilverkleurige deksel kan net als de andere bokalen worden gevuld met snoepgoed met eigen bedrukking of standaard snoepgoed. De maxi glazen bokaal is erg populair om op kantoor ergens neer te zetten terwijl de glazen mini bokalen met opdruk vaak worden uitgedeeld aan alle relaties zoals klanten en personeel. Voor andere give-aways en leuke promotieartikelen in de vorm van snoepgoed kunt u terecht op onze website waar u ons geheel assortiment kunt bezichtigen.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor glazen bokalen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: