Glazen

Glazen met bedrukking

Glazen zijn leuke relatiegeschenken, aangezien ze heel leuk kunnen worden voorzien van een bedrijfslogo en/of slogan. Het logo kan op de glazen worden gedrukt of gegraveerd. Bij bedrukking van glazen kan u verschillende kleuren gebruiken, bij het graveren slechts enkel de graveerkleur. Het logo/slogan kan helemaal rondom de glazen worden bedrukt of gegraveerd.

Er bestaan verscheidene glazen die als relatiegeschenk kunnen worden gebruikt. Voorbeelden zijn bierglazen, wijnglazen, frisdrankglazen, theeglazen, whiskeyglazen,... Glazen bestaan er in gewoon doorschijnend of frosted (half doorschijnend) glas.

Een speciale vorm van glazen zijn de bedrukte glazen, waarvan de kleur verandert wanneer er zich vloeistof in de glazen bevindt. Een voorbeeld hiervan zijn de glazen met een zwart vierkant op. Wanneer er vloeistof in het glas komt, wordt een foto zichtbaar op het glas. Vooral voor kinderen is dit een zeer leuk item! Maar ook volwassenen kunnen dergelijke glazen bekoren.

HSG relatiegeschenken kan u alle soorten glazen inclusief of exclusief bedrukking aanbieden. Bekijk (door bovenaan verder te klikken) ons assortiment en vraag gratis een prijsofferte aan.

Vindt u niet de glazen die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de glazen aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor glazen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: