Gloeilamp USB sticks

Gloeilamp USB sticks met bedrukking

 

De gloeilamp USB stick is een USB stick voorzien van een lamp. De lamp van de gloeilamp USB stick gaat aan als de USB stick is aangesloten op de computer. Naast dat de gloeilamp USB stick licht geeft kunnen er ook bestanden op gezet worden, zo heeft u altijd uw documenten bij de hand.
De gloeilamp USB stick geeft licht blauw licht en zal dus zeker opvallen. Ook heeft de gloeilamp USB stick de vorm van een gloeilamp hij ziet er dus erg origineel uit.

Om van de gloeilamp USB stick het ideale promotiemiddel te maken kunt u deze laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of eigen tekst. U zou de gloeilamp USB stick dan als give away op beurzen kunnen uitdelen. Door de gloeilamp wordt deze USB stick zeer uniek, uw relaties zullen dan ook zeker onder de indruk zijn van u wanneer ze dit relatiegeschenk krijgen.

De gloeilamp USB stick is beschikbaar in 2GB en 4 GB. Naast de gloeilamp USB stick hebben we ook nog veel andere soorten USB sticks. We hebben bijvoorbeeld de goudstaaf USB stick, de bling bling USB stick en de ECO USB stick. Heeft u interesse in de gloeilamp USB stick og in een van de andere USB sticks kijk dan op www.hsg-relatiegeschenken.com voor meer informatie.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor gloeilamp usb sticks? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: