nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comPrijs op aanvraag

A225-Pakket-21

€ 77.50

A225-Pakket-22

Gloeilampen Pepermolen

Gloeilampen Pepermolen met bedrukking

 

Bent u op zoek naar een originele pepermolen? Dan hebben wij precies wat u zoekt namelijk de gloeilamp peperhouder. De peperhouder heeft de vorm van een gloeilamp. De bedrukte pepermolen heeft een mooi uiterlijk. Het staat prachtig op elke keukentafel. U kunt de peper in de gloeilamp schenken. Vervolgens doet u de gloeilamp dicht. Als u er vervolgens aan schuift komt er via de onderkant van de gloeilamp peper uit.

De gloeilamp pepermolen kunt u nog unieker maken, door het te laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De gloeilamp pepermolen is al een geschikt relatiegeschenk, en doordat u de gloeilamp pepermolen ook nog kunt laten bedrukken wordt het ook een perfect promotiemiddel. De bedrukte gloeilamp pepermolen is leuk als giveaway voor op bijvoorbeeld beurzen en opendagen. Doordat de gloeilamp pepermolen een mooi uiterlijk heeft en daarnaast nog uitermate handig, zal het zeker gewaardeerd worden door uw relaties.

Bent u opzoek naar een ander product waarmee u uw bedrijf het beste kan promoten? In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan promotiemiddelen. Doordat er een ruime keuze is aan promotiemiddel, kunt u er altijd zeker van zijn dat er altijd een product is dat het beste bij u en uw bedrijf past.

Indien u vragen heeft over dit product of over een ander product neem gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor gloeilampen pepermolen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: