nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.com€ 58.48

A36-MO9273-06

Golf GPS trackers

Golf GPS trackers met bedrukking

Ontdek een compleet nieuwe manier van golfen!

De golf gps is een handige tracker die u eenvoudig om uw arm kan dragen. De golf gps trackt onder andere, slagen, golf statistics, voetstappen, afgelegde afstand en meet nauwkeurig  de groene vlaktes van 31 duizend golfplaatsen verdeeld over de hele wereld. De tracker werkt samen met een app die gratis verkrijgbaar is op elke smartphone waardoor de golftracker dus voor ieer een geeigend relatiegeschenk is. Zodra u de app geïnstalleerd heeft en de tracker heeft verbonden met de app, kan de tracker vijf hele potjes mee voordat hij opnieuw opgeladen moet worden. De gps tracker kan door middel van een armband of clip eenvoudig meegenomen worden. Ook is de tracker erg licht waardoor hij bijvoorbeeld tijdens een potje vrijwel niet aan uw arm te merken is. Hierdoor heeft u deze handige gadget altijd direct bij de hand wanneer de gelegenheid zich voordoet om een foto te maken.  Natuurlijk  kunt u de gps-tracker bestellen in verschillende kleuren (zwart, wit , blauw, geel, roze en groen). Er is zo dus ook altijd wel een promotionele golf gps tracker te vinden die past bij uw smaak en/of de kleuren van uw bedrijf. Het beoefenen van golf wordt wee steeds populairder en een golf gps tracker is dan ook een bijzonder praktische give-away om aan relaties of klanten cadeau te doen.

Zowel onbedrukte als bedrukte golf gps trackers tegen een scherpe prijs

Een golf gps tracker is een creatieve reclamedrager waarmee u uw relaties echt kunt verrassen op bijvoorbeeld beurzen of  bijeenkomsten. Het leukst is het natuuriljk om de trackers weg te geven en zo een goede indruk achter te laten op klanten of relaties. Iedereen die namelijk een gps tracker met opdruk van u ontvangt, krijgt dan een bijzonder persoonlijk geschenk. Bovendien is het commerciëel  door de opkomende populariteit van golf erg aantrekkelijk om een golf accessoire te laten bedrukken en uit te delen als relatiegeschenken en zo eenvoudig de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten.

Vraag nu GRATIS een offerte aan voor onze golf gps trackers!

Via onze website kunt u geheel vrijblijvend en zonder kosten een offerte aanvragen voor uw eigen (on)gepersonaliseerde golf gps trackers. Wij doen u dan graag een passend voorstel!

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor golf gps trackers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: