Golfballen

Golfballen met bedrukking

Golf is al jarenlang een bekende sport die ook steeds populairder wordt in Nederland. Het is dan ook niet gek dat wij dagelijks golfgeschenken bedrukken met logo’s en bedrijfsnamen. Het bedrukken van golfballen is een originele manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen! Zo slaan uw relaties voortaan een balletje met uw opdruk!

De golfbaan wordt door steeds meer bedrijven gebruikt als middel om relaties te onderhouden. Met bedrukte golfballen creëert u een blijvende herinnering voor uw relaties op een originele manier. Telkens wanneer uw golfballen gebruikt worden komt uw naam onder ogen! Zo blijft uw bedrijfsnaam onder de aandacht en zal uw naamsbekendheid alsmaar toenemen.

De bedrukte golfartikelen zijn hét visitekaartje voor uw bedrijf! Vandaar dat wij er alles aan doen om de golfballen met uw logo zo snel mogelijk bij u thuis te leveren, in een goede kwaliteit. HSG Relatiegeschenken staat garant voor een snelle levering, goede prijs-kwaliteit verhoudingen en een uitstekende service.

Gemak dient de mens! Vandaar dat bij ons voor alle relatiegeschenken snel en gemakkelijk een offerte online kan worden aangevraagd op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com. Heeft u vragen over de golfballen of weet u niet zeker of uw ideeën haalbaar zijn? Neem dan vrijblijvend en geheel gratis contact op met een van onze gespecialiseerde medewerkers. Wij hebben golfballen van veel verschillende topmerken, te bestellen in diverse prijsklassen en aantallen. Losse golfballen bedrukken of golfballen in geschenkverpakkingen? Maak uw wensen kenbaar en wij zorgen voor de rest! Wij zijn pas tevreden indien u tevreden bent.

HSG Relatiegeschenken heeft al jarenlang ervaring in het bedrukken van golfgeschenken zoals golfballen en golfsets. De bedrukte golfbal is een perfecte give-away op sportevenementen! Zo staat u altijd in de spotlight, ook wanneer uw relaties op de golfbaan staan. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor golfballen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: