Golftassen met putting set

Golftassen met putting set met bedrukking

 

De golftas met putting set is een tas met allerlei producten die u kunnen helpen bij het verbeteren van u golfvaardigheden. In de golftas zit een complete putting set met green en 2 golfballen. In de bedrukte golftas zit alles wat u nodig heeft bij het golfen. De golftas met putting set is klein hierdoor is hij makkelijk in gebruik. De maten van de bedrukte golftas zijn 30x18x10 cm.
U kunt de golftas met putting set bij ons laten bedrukken met uw eigen bedrijfslogo en/of eigen tekst. De bedrukte golftas met putting set is het perfecte relatiegeschenk voor golfliefhebbers. Doordat u de golftas kan laten bedrukken is het ook nog een uitermate goed promotiemiddel.

Bent u geïnteresseerd in de bedrukte golftas met putting set of in een ander product voor meer informatie kunt u altijd op www.hsg-relatiegeschenken.com terecht.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor golftassen met putting set? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: