Prijs op aanvraag

A81-AP781874-98

Bekijk en bereken
Goudstaaf USB sticks

Goudstaaf USB sticks met bedrukking

 

Een USB stick is niets nieuws meer. Ze zijn zeer handig en worden vaak gebruikt. Op een USB stick als relatiegeschenk kunnen documenten van computers en laptops bewaard blijven en overgeplaatst worden naar andere computers of laptops. Het aantal GB per stick verschilt enorm. Het ligt eraan of de stick gebruikt moet worden voor kleine of grote bestanden. Voor grote bestanden zal het aantal GB groter moeten zijn dan voor kleine bestanden. De goudstaaf USB stick ziet er leuk uit. De USB stick in de vorm van een goudstaaf met een goudstaafverpakking is erg origineel en ziet er leuk uit. De bedrukte goudstaaf USB stick als relatiegeschenk heeft een afmeting van 5,2 x 2,4 x 1 cm.

Aan de achterkant van de bedrukte goudstaaf USB stick zit een hangertje. Het slotje kan opengemaakt worden zodat de goudstaaf USB stick bijvoorbeeld bevestigd kan worden aan een sleutelbos of aan een etui, waardoor de goudstaaf USB stick altijd binnen handbereik is. Door het hangertje zal de goudstaaf USB stick minder snel kwijt raken. De goudstaaf USB stick als relatiegeschenk kan bedrukt worden. De standaard bedrukking in gouden letters is: fine gold 999.9. Daaronder kan een bedrukking naar keuze in zwarte letters geplaatst worden.
Voor andere kleuren bedrukking kunt u de medewerkers van HSG op de hoogte brengen.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor goudstaaf usb sticks? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: