Goudtoffees

Goudtoffees met bedrukking

De toffee komt oorspronkelijk uit Engeland maar ze zijn ook ontzettend geliefd in Nederland. De goudtoffee als vulling van de glazen pot, glazen stolp of het blokzakje is een perfect relatiegeschenk. Het geschenk wordt nog leuker door middel van bedrukking. U kunt de glazen stolp, glazen pot of het blokzakje laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Het geschenk zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.

In het HSG assortiment vindt u naast de goudtoffees ook andere vullingen zoals kauwgomballen, vruchtenhartjes en gemengde drop. In ons assortiment hebben we verschillende maten van de glazen stolp, glazen pot en het blokzakje met kopkaartje. De glazen stolp is verkrijgbaar in 0,5 L, 0,75 L en 2 L. De glazen pot is verkrijgbaar in 0,2 L, 0,4 L, 0,9 L, 1,5 L en 2 L. Het blokzakje met kopkaartje is verkrijgbaar in small, medium en large.

Indien u vragen of opmerkingen heeft over de goudtoffees als vulling of over een ander product neem gerust contact op met een van onze medewerkers.

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor goudtoffees? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: